Dit ben ik, en presenteer jou,

Mijn creativiteit: 
“Artistic Natural Music“

Ik sta op het punt mijn eerste album te creëren.
Dit is tegelijkertijd een groot moment in mijn leven, want ik heb mijzelf nog nooit laten zien en nog nooit mijn muziek openbaar gemaakt.

Ik heb veel verschillende muziek soorten ontdekt en gespeeld van pop tot rock, klassiek tot jazz, electronisch, funk, soul en meer.
Uiteindelijk nam ik de beslissing mijn eigen muziek te maken.

Ik heb veel gereisd en afgezonderd geleefd om mijn balans te vinden voor mijn muziek. Ik heb me 3,5 jaar stil gehouden om mezelf te ontdekken en te ervaren en het onmogelijke mogelijk te maken In die tijd heb ik veel geschreven en opgenomen met weinig of geen afleiding van de sociale wereld.

Die afzondering gaf mij de gelegenheid om na te denken en bewust te worden van wie ik eigenlijk was en  wat ik deed, en het belangrijkste is wie ik ben en wat ik wil.

De 2 singles zijn erg verschillend maar beide erg persoonlijk en geven aan impressie en een glimp van hoe het kan zijn.

I Don't Want to walk & Stay begon als een idee voor een demo om op te kunnen nemen met andere muzikanten.

De demo is uit passie en toewijding ontstaan en geschreven / opgenomen en gemixed door mijzelf. Het is een persoonlijke song met een persoonlijke boodschap.

Ik heb elk instrument met gevoel en geduld zo gearrangeerd om ze een eigen plek en karakter te geven in het verhaal.

Ik speel wat ik graag speel. De keys nodigen me uit om te experimenteren in een wereld vol verbeelding en gevoel. De pure vibe creert uiteindelijk de ziel van het lied.

ALBUM

Om dit album te maken, schrijf en creer ik eerst gedetaileerde demo’s voor ongeveer 11 songs.  Het plan is om die op te nemen  in 7 dagen met artiesten van over de hele wereld. Samen werken als een team en genieten van de gezamenlijke Passie. Met dit live album wil ik een magische vibe creeeren met iedereen samen op 1 plek

Ik heb vele ideeen voor het LIVE ALBUM en grote plannen voor de toekomst. Dit is een immens groot project en ik weet dat ik een dromer ben, een dromer met een realistische visie, ik zie het onmogelijke, mogelijk te maken.

Om het project stuk voor stuk op te bouwen om er uiteindelijk iets magisch van te maken geeft dat ik nog meer toegewijd ben en nu mijn muziek kan delen met de wereld. Ik ben er klaar voor !

Als je mijn muziek leuk vindt, of nog beter er van houdt,  en je wilt meer…dan zou ik het echt waarderen als je me zou willen steunen zodat ik met jullie hulp de magische vibe kan creeren die met geen woorden te beschrijven valt.